Våra lärare

Här är våra underbar och fantastiska yoga- och meditations-lärare som håller i våra kurser. De tar dig till helt nya platser i yogans värld. Du kommer verkligen att kunna lära hitta dig själv där du minst anar det. Naturligtvis går det att kontakta dem, se deras mejl adress.
De önskar dig välkommen till Yogaskolan!

Martin Eriksson

Yoga och meditations lärare, med en grund som beteendevetare och hälsorådgivare. En av grundarna till Yogaskolan. Han har regelbundna kurser och föredrag för allmänheten, företag och organisationer. Är utbildad yoga och meditations lärare bland annat i Indien och den nationella yogalärare utbildningen.
Kontaktas på mejlen: martin@yogaskolan.nu

Mia Holmquist

Yoga och meditations lärare inom Satyananda traditionen. Mia har förutom grundkurserna och fortsättningskurserna också mjukyoga, mamma-barn yoga, yoga för gravida och yogamassage.
Mia har dels fått sin utbildning i Indien i yogamassage och i gravidyoga av Lisbeth Karlsson.
Kontaktas på mejlen: mia@yogaskolan.nu

Lilja Persson

Yoga och meditations lärare inom Satyananda traditionen. Har grundkurser och morgonyoga på Yogaskolan. 

Lilja har fått bland annat sin utbildning som Ayurvedisk massageterapeut och är vidareutbildad i gravidyoga av Lisbeth Karlsson.
Kontaktas på mejlen: lilja@yogaskolan.nu

Kerstin Frid

Yoga och meditations lärare inom Satyananda traditionen. Är också beteendevetare och psykolog i grunden. Håller i kurserna i familjeyoga, barnyoga och tonårsyoga.
Kerstin har gåt bland annat utbildning till barnyogalärare hos Kinds Yoga Foundations.
Kontaktas på mejlen: kerstin@yogaskolan.nu

Alla dessa lärare, samt inbjudna gästlärare håller alla de kurser i yoga som vi erbjuder här på Yoga skolan. För frågor så kontakta oss gärna på mejlen: info@yogaskolan.nu