Kontakt

   Yogaskolan finns i Silkeborg och du är alltid välkommen och titta in för att se och höra vad vi håller på med under våra öppettider. Eller vill du hellre kontakta oss på mejl och telefon går det också bra. Mejlen och telefonsamtalen besvarar vi så fort vi kan. Vill du anmäla dig till våra kurser, retreats eller workshop med mera, så är det bara till att anmäla dig, eller få mer information är det bara att ta kontakt med oss.Våra kunder hos på Yogaskolan står alltid i första rummet och vi vill att de ska trivas!

Mejladress: info@yogaskolan.nu
Nyhetsbrev: nyhet@yogaskolan.nu
Anmälan kurser: kurs@yogaskolan.nu
Telefon: 0733 – 58 93 47, 0733 – 58 93 48
Adress: Silkeborgsgatan 28
Öppettider:
Måndag – Torsdag 10.00 – 21.00
Fredag – Lördag 10.00 – 22.00
Söndag 10.00 – 16.00

Helgdagar StängtTveka inte utan prova och testa yoga hos oss på Yogaskolan. Det kommer förändra ditt liv till så mycket bättre!

Nyhetsbrev

I Yogaskolans nyhetsbrev som vi sänder ut en gång i veckan får du reda på för spännande saker vi har på gång. Det kan vara erbjudande om retreats, föreläsningar till att vi får besök av olika yogalärare med mera till vår skola.Detta nyhetsbrev gör att du inte kommer att gå miste om våra godbitar som vi erbjuder våra kunder. Fördelen med att få ett nyhetsbrev är att du har chansen att utnyttja våra erbjudande innan andra får reda på dessa. Vilket innebär att du har chansen att få åka på den där retreaten till Indien som du har drömt plus en massa andra godbitar. Det är nämligen först till kvarn som gäller när vi erbjuder vissa speciella aktiviteter.
Naturligtvis kan du säga upp prenumerationen när som helst!
Dy anmäler ditt intresse för att få ett nyhetsbrev eller för att säga upp en prenumeration på mejlen:nyhet@yogaskolan.nu
Perfekt för dig som vill har färska spännande nyheter om yoga och meditation med mera. Är du intresserad så tveka inte att höra av dig!

FAQ

Här kommer några av de frågor som har dykt upp hos oss på Yogaskolan. Dessa frågor och svar kanske gör att du får reda på saker och ting som du inte visste något om.Är yoga en religion? Yoga är ingen religion, utan är en praktisk teknik för att ge dig en andlig erfarenhet. Du får en möjlighet till en personlig kontakt med det universums kreativa kraft. Utöver det får du en egen upplevelse av andlighet är för dig själv. Religion är baserad på regler. Yoga är en helt fri form!Yogan finns som begrepp inom de fyra indiska religionerna – hinduismen, buddismen, sikhismen och jainismen, men yoga är också en fristående andlig tradition. Yoga och dessa religioner har påverkats av varandra i stor utsträckning och man kan tala om ett gemensamt religiöst – kulturellt arv i Indien.Yogan är ett begrepp som många har tagit och gjort till sitt. Ingen enskild grupp kan dock lägga beslag på yoga. Yoga är en fristående andlig tradition och metod att förbättra ditt inre jag.
Kan yoga hjälpa mot stress och utbrändhet?Att utföra yoga i någon form har en positiv påverkan på stress och utbrändhet. Mycket på grund av att yogans balanserade effekter på kroppen olika system och organ.Det är ju så att stress och den utmattning som följer en kronisk stress ställer till en oreda inom oss. Andningen blir snabbare, PH-värdet blir surare, matsmältningen försämras, immunförsvaret försvagas, sömnen blir ytlig, muskulaturen mer anspänd och så vidare. När detta pågår över tid orkar vi inte med den belastningen utan blir mer utmattade – utbrända.Genom att utföra yoga gör att du återställer att andningen blir lugnare och djupare rytm. Detta tillsammans med mjuka rörelser, koncentrations- och avslappningstekniker, djupavslappning och meditation återskapar balans i de andra ovan nämnda system igen. Andningen är den röda och viktigaste tråden i denna process.

Är jag för stel för att börja med yoga?Att man måste vara flexibel och vig r en av de vanligaste myterna om yoga och det kan inte vara mer fel. Det går att jämföra med att du måste ara vältränad för att börja träna på gymmet. Yoga passar alla människor, och med tanke på de olika yogaformer det finns så går det hitta den som skulle passa dig. Visst kan det vara tufft ibland att stå på mattan och känna sig stel och det är vi alla ibland. Men efter att utövad yoga en längre tid så kommer du bli allt mer smidigare, flexiblare och vigare i dina rörelser. Känslan av öppenhet och frihet som yogan kan ge är fantastisk.Att jobba på att öka din rörlighet ingår i den fysiska yogan, men det handlar mer om fylla kroppen med vitalitet och energi, att få livsenergin att flöda igen. Klart det kan vara lite svårt i början, men ha tålamod och det är värt varenda svettdroppe. Vissa former av yoga är mer krävande än andra och kan vara väldigt utmanande. Men som sagt det finns yogaformer för alla!
Ställ gärna frågor till oss på Yogaskolan och du ska få svar! Kontakta oss på mejlen: info@yogaskolan.nu

Prova på veckor

Hos oss på Yogaskolan har vi prova på veckor i tre veckor i början av varje termin – vår och höst. Då har du chansen att prova på alla våra yogaformer som vi erbjuder hos oss. Dessa

veckor brukar vara mycket populära och fyllas snabbt! Det är bara att höra av dig och anmäla dig till vilka kurser och yogalärare du vill prova på. Så ser vi till att boka i dig på de pass och lärare som du har önskat.Har du ingen aning vilken typ av yogaform som skulle passa bäst för dig, hjälper vi dig att komma fram till en lösning. Vilket i slutändan gör att du hittar den form som passar dig som handen i handsken.Föranmälan måste alltid ske och du får en bekräftelse på vilka pass och yogalärare kommer får testa, samtidigt som du får vilka tider och dagar dessa sker på.Naturligtvis är dessa provpass helt kostnadsfritt! Det innebär inga förpliktelser om du testar under våra prov veckor. Du kan kontakta oss via mejl, telefon eller komma in till vår skola under våra öppettider för att visa ditt intresse och anmäla dig. Mejladress: info@yogaskolan.nuTelefon: 0733 – 58 93 47, 0733 – 58 93 48Adress: Silkeborgsgatan 28Öppettider: Måndag – Torsdag 10.00 – 21.00 Fredag – Lördag 10.00 – 22.00 Söndag 10.00 – 16.00 Helgdagar Stängt

Tveka inte utan kom och prova på yoga i alla dess former under våra provveckor på Yogaskolan!Var snabb, för det är först till kvarn som gäller och vi har bara ett visst antal platser och pass!