Anmälan

 En anmälan kan du göra via vår hemsida eller komma in i vår lokal. Vår mejl till anmälan till kurserna är: kurs@yogaskolan.nuDu meddelar oss:

⦁ Vilken kurs
⦁ Namn
⦁ Adress
⦁ Mejladress
⦁ Personnummer
⦁ Telefonnummer
⦁ Ev. någon skada eller sjukdom och dylikt vi bör vetaAll information behandlas med hundra procent sekretess!Efter att du har mejlat oss kommer vi skicka ett bekräftelsemejl med uppgifter så som:
⦁ Kursdag
⦁ Kurstid
⦁ Faktura på kursen för terminen
⦁ Instruktioner vad som gäller för kursen – vad för material du bör ha med och så vidareNär du väl har fått en bekräftelse så är anmälan bindande. Kursavgiften betalas endast tillbaka vid uppvisande av sjukintyg, en administrations tas ut på 200 kronor. I övriga fall så har du kursavgiften tillgodo under 1 år, vilket gör att du kan påbörja kursen vid ett annat tillfälle.När fakturan är betald kommer det att skickas ett kvitto automatisk till dig. Tips! Detta kvitto kan du använda för att plocka ut friskvårdbidrag och arbetsplatsen har sådant.Missar du ett tillfälle går det att ta igen på en annan pågående kurs! Bör meddelas i förväg om att du kommer på mejlen: info@yogaskolan.nu  Välkommen till Yogaskolan!

Att tänka på inför kurs

Det finns lite som kan vara bra att veta innan du börjar en kurs, men framför allt vad som gäller när du väl har kommit till Yogaskolan inför ett

pass på någon av våra kurser. På detta vis kan du både känna dig bekväm och trygg innan du börjar hos oss. Naturligtvis har du frågor så är du mer än välkommen att höra av dig till oss. För vi finns här för dig och din trevnad!Innan:

⦁ Yogaskolan har yogamattor till utlåning. Men vill du hellre använda egen och ta med är det givetvis helt okej att göra.
⦁ Du bör inte äta någon tyngre måltid 3 timmar innan yogaklassen. Något lättare som en frukt eller annat mellanmål går bra att äta timmen innan.
⦁ Du bör ha bekväma kläder på dig under yogapasset, detta för att du ska få så mycket ut av lektionen som möjligt, men framför allt för att det blir lättare att röra på dig.
⦁ Yoga utförs alltid barfota. Vilket innebär att du inte behöver ta med dig några speciella skor. Ett bra tips är att ta med ett par varma strumpor och en tjockare tröja eller kofta som du kan ta på dig under den avslutande djupavslappningen.
På plats:

⦁ När du kommer till oss på Yogaskolan ska du stänga av din mobiltelefon innan du kommer in.⦁ Inne i yogarummet så praktiserar vi – mouna (tystnad), därför undviker vi att prata om det inte relaterar till undervisningen.
⦁ Utanför våra yoga rum bör inga högljudda samtal genomföras.
⦁ Under passen bör det inte drickas vatten, det går bra före eller efter passen.
⦁ Vi öppnar upp dörrarna 15 minuter innan varje pass börjar.
⦁ Innan och efter varje pass finns det möjlighet att dricka varmt te eller vatten att tillgå.
Dessa ”regler” är till för att Du ska få så mycket ut som möjligt av Din yogakurs!